tiistai 29. huhtikuuta 2014

Spelttikasvispata

 Olipa tämä ruoka yksinkertaisen hyvää.
Spelttihelmet, kukkakaali, porkkana ja vähän muutakin, näistä se syntyi
Spelttikasvispata 
300 g kukkakaalia kukinnoiksi pilkottuna
2 porkkanaa puolikasviipaleina
1 sipuli pilkottuna
2 dl spelttihelmiä
auringonkukkaöljyä
6 dl kasvislientä (kuutiosta)
suolaa ja mustapippurirouhetta
125 g sipuli-ruohosipuli Koskenlaskijajuustoa  kuutioina
pieni kourallinen persiljasilppua
*
Huuhtele kukkakaali ja kuori porkkanat.
Kuullota öljyssä sipulisilppu, lisää mukaan kukkakaalikukinnot,
porkkanaviipaleet ja speltti. Jatka kuullottamista  muutama minuutti.
Lisää kasvisliemi  ja anna kypsyä padassa kannen alla miedohkolla lämmöllä.
Kypsymisaika noin 20 minuuttia. Mausta.
Lisää juustokuutiot, ne saavat sulaa pataan.
Lisää lopuksi persiljasilppu. Nauti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.