Olipa tämä ruoka yksinkertaisen hyvää.
Spelttihelmet, kukkakaali, porkkana ja vähän muutakin, näistä se syntyi
Spelttikasvispata
300 g kukkakaalia kukinnoiksi pilkottuna
2 porkkanaa puolikasviipaleina
1 sipuli pilkottuna
2 dl spelttihelmiä
auringonkukkaöljyä
6 dl kasvislientä (kuutiosta)
suolaa ja mustapippurirouhetta
125 g sipuli-ruohosipuli Koskenlaskijajuustoa kuutioina
pieni kourallinen persiljasilppua
*
Huuhtele kukkakaali ja kuori porkkanat.
Kuullota öljyssä sipulisilppu, lisää mukaan kukkakaalikukinnot,
porkkanaviipaleet ja speltti. Jatka kuullottamista muutama minuutti.
Lisää kasvisliemi ja anna kypsyä padassa kannen alla miedohkolla lämmöllä.
Kypsymisaika noin 20 minuuttia. Mausta.
Lisää juustokuutiot, ne saavat sulaa pataan.
Lisää lopuksi persiljasilppu. Nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.