Löysin kaupasta jo eurooppalaista Unkarista tuotettua parsaa.
Valmistin kevään ensimmäiset parsat. Nämä olivat hieman paksuja.
Leikkasin aika pitkän palan kovaa kantaosaa pois.
Kiehautin parisen minuuttia suolalla ja appelsiinimehulla terästetyssä vedessä.
Sujautin parsat jääkylmään veteen minuutiksi.
Ja sitten vadille ja pöytään.
Ihan ensimmäiseksi sekoitin salaatin.
Huuhdeltua pinaattia, josta poistin ruodepäät. Lisäsin mukaan hieman sekasalaattia.
Pyöritin joukkoon kylmäpuristettua oliiviöljyä, mustapippuria ja suolaa.
Lisäsin sekaan hunajamelonikuutioita, kikherneitä ja viinirypäleitä.
Annostelin lautasille salaatin, parsan, grillattua kylmää broileria.
Päälle ranskakermakastike mausteina paprikaa, chiliä ja mustapippuria.
Onpas hyvän näköistä! Meilläkin syötiin eilen kevään ensimmäiset parsat ja hyvälle maistui.
VastaaPoistaOnpas herkullista! Ja todella kivat raikkaat kuvat :) Tuo parsakuva on ihan mahtava!
VastaaPoistaKaisa,
VastaaPoistaOn mukava, että taas saa raikkaita kasviksia, joita olen jo pitkään odottanut. Parsaa ostin nyt, mutta odotan kotimaista parsaa, se on parasta
Anne,
Kasvisruoka näyttää kuvissa raikkaalta,