sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Parsaa, grillibroileria ja salaattia

 Löysin kaupasta jo eurooppalaista Unkarista tuotettua parsaa.
Valmistin kevään ensimmäiset  parsat. Nämä olivat hieman paksuja.
Leikkasin aika pitkän palan kovaa kantaosaa pois.
Kiehautin parisen minuuttia suolalla ja appelsiinimehulla  terästetyssä vedessä.
Sujautin parsat jääkylmään veteen minuutiksi.
Ja sitten vadille ja pöytään.
 Ihan ensimmäiseksi sekoitin salaatin.
Huuhdeltua pinaattia, josta poistin ruodepäät. Lisäsin mukaan hieman sekasalaattia.
Pyöritin joukkoon kylmäpuristettua oliiviöljyä, mustapippuria ja suolaa.
Lisäsin sekaan hunajamelonikuutioita, kikherneitä ja viinirypäleitä. 
Annostelin lautasille salaatin, parsan, grillattua kylmää broileria.
Päälle ranskakermakastike mausteina paprikaa, chiliä ja mustapippuria.

3 kommenttia:

  1. Onpas hyvän näköistä! Meilläkin syötiin eilen kevään ensimmäiset parsat ja hyvälle maistui.

    VastaaPoista
  2. Onpas herkullista! Ja todella kivat raikkaat kuvat :) Tuo parsakuva on ihan mahtava!

    VastaaPoista
  3. Kaisa,
    On mukava, että taas saa raikkaita kasviksia, joita olen jo pitkään odottanut. Parsaa ostin nyt, mutta odotan kotimaista parsaa, se on parasta

    Anne,
    Kasvisruoka näyttää kuvissa raikkaalta,

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.