Tänään kokeilin Vuohelan Herkun gluteenitonta lettujauhoseosta.
Täytyy sanoa, että ohukaisista tuli erinomaiset. Ohukaisiin jos mihin sopivat
gluteenittomat jauhot. tässä tapauksessa ne olivat riisijauhoja, muut ainekset sokeri,
suola, sakeuttamisaine (E466). Sakeuttamisaine on tarpeen, kun kyseessä ovat riisijauhot.
Käytin loppuun sunnuntailta jääneen kolakastikkeen, sopi hyvin, ja lisäksi vadelmahilloa.
Kolakastikkeen ohje on tuossa alla olevassa postauksessa.
Gluteenittomat ohukaiset
1 ps pakkauksen lettujauhoseosta
1 kananmuna
1 dl kermaa ja 4 dl rasvatonta maitoa
Sekoita tasaiseksi ja anna turvota 30 minuuttia.
Paista isoja ohukaisia.
Lisukkeena voit tarjota mikä sinulle sopii.
Kolakastike on kyllä hyvää ja peittoaa kermavaahdon
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.