keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Siikaa, parsaa ja pariloitua lohta

 Ajelimme tänään Turkuun. Varasin mukaan matkaevääksi voileipiä ja hedelmiä.
En ole enää aikoihin käyttänyt maantievarren huoltoasemien tai muiden vastaavien
ruokakahviloiden tarjontaa. Määränpäässä kävimme illallisella Fransmanissa,
sinne alakerrassa sijaitsevaan paikkaan oli niin lyhyt matka. Ruoka oli ihan ok.
Alkuruokana nautin kevyesti savustettua siikaa, kirjolohenmätiä,
 mummonkurkkua, Maalahden limppua 
 Ravintolassa oli jo alkanut parsakausi, joten nautin valkoisesta parsasta majoneesikastkkeella.
Täytyy myöntää, että vihreä parsa on parempaa. Mutta tulipa valkoinen nyt testattua.
Kumppanin annos oli herkullinen, pariloitua lohta, bernaisekastike,
 Provencen kasvispaistoa ja lohkoperunat.
Huomenna nautitaan aamiaispöydän antimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.