Tänään syötiin lounaaksi eilisen tähteet.
Illallakin on syötävä ja siksipä keräsin kaapeista raaka-aineita,
joista syntyi nyhjää tyhjästä-salaatti. Löysin kaapista maissista leivotut tacokorit
ja hyväksyin ne salaattilautasille. Niissä oli mukava mausteinen maku.
Tosin salaatti ei ollut ollenkaan meksikolainen. Siitä huolimatta tacot sopivat korvaamaan leivän.
Smoothien kanssa oli helpompaa, melonia oli tarpeeksi kaapissa.
Nyhjää tyhjästä-salaatti
Sekoitin ensin friseesalaatin kastikkeena neitsytoliiviöljy ja mustapippuri.
Pilkoin huuhdotut kesäkurpitsapalan puolikiekoiksi ja punaisen paprikan
kuutioin pienehköksi. Punasipulin leikkasin renkaiksi.
Kuullotin yllämainitut kasvikset sitruunaöljyssä al denteiksi. Ripautin
mukaan hieman suolaa ja mustapippuria. Annoin hetken jäähtyä
Valutin valkoiset isot luomupavut.
Sekoitin edellä kerrotut salaattiainekset yhteen.
Annostelin salaatin lautasille. Tacokori odotteli myös lautasella ja
kippasin sen täyteen salaattia.
Sekoittelin pannulla kahden munan kokkelin, se oli osittain
kastikkeen virkaa tekemässä salaatissa.
Ripottelin munakokkelin salaatille.
Ja sitten syötiin.
Meloniappelsiinismootiet
Tehosekoittajassa pyöri kuorittuna ja paloiteltuna
palat cantaloupe- ja hunajamelonia, kaksi appelsiiniä,
1 1/2 dl raejuustoa ja tilkka omenamehua.
Raikasta ja hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.