Paistoin joulupäivänä pienen kinkun tapaninpäivän vieraita varten.
Kinkusta jäi sopiva pala jäljelle, tänään sekin tuli käytettyä.
Kypsensin uunissa paistoksen, johon kinkun loppu hujahti viimeistä murua myöten.
Olin hieman laiska ja varasin paistokseen perunasipuliseoksen valmiina pakasteena.
Ihanaa ja helppoa ruoanlaittoa ja mikä parasta lopputulos oli herkullista.
Kinkkuperunapaistos
500 g perunasipulisekoitusta pakasteena
200 g kinkkua kuutioituna
2 dl ruokakermaa (10%)
100 g viherpippuri koskenlaskijasulatejuustoa suikaleina
1 1/2 dl rasvatonta maitoa
suolaa, valkopippuria, paprikajauhetta
Sekoita vuokaan perunasipuli ja kinkkukuutiot.
Lisää ruokakerman joukkoon mausteet ja kaada vuokaan.
Suikaloi päälle koskenlaskija. Kaada vielä mukaan maito.
Kypsennä uunin 200-asteessa noin 50 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.