Lihatiskin broilerin rintafileet olivat todella mehukkaita.
Mietinkin, onko pakattu broilerinliha kärsinyt pakkaamisesta.
Päätin, että käytän irtotiskin tuotteita aina kun se on mahdollista.
Innostuin tekemään lämpimän broilerisalaatin. Siitä tuli todella herkullinen.
Kaikki ainesosat komppasivat hyvin yhteen. Valitsin pastaksi täysjyvä spagetin,
katkoin vain ennen keittämistä tasapitkiksi paloiksi. Se sopii salaattiin paremmin.
Herkullinen broileripastasalaatti
Lämmin salaatti on kasattu suoraan annoslautasille.
Pohjalla pehmeää keräsalaattia ja napolitana mix, ripaus kylmäpuristettua oliiviöljyä.
Pätkitty täysjyväspagetti kypsennettiin ja mukaan lisättiin herneet loppuvaiheessa.
Puolitetut luumutomaatit ja paloitellut pikkupaprikat on kypsennetty muutaman minuutin
ajan voi/rypsiöljyssä, jonne silputtiin iso valkosipulinkynsi. Mausteena suola ja
rouhittua rose-viherpippurisekoitusta.
Broilerin rintafileet on nostettu huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Ne maustettiin
samanaikaisesti cyrry-paprika-pippuri yms mausteseoksella, joka sopii hyvin kanaruoille.
Fileet paistettiin kypsiksi voi/rypsiöljyseoksessa ja suola lisättiin tässä vaiheessa.
Fileet paloiteltiin salaattiin sopivaksi.
Päälle on lisätty tuoretta persiljaa ja kurkkua.
*
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.