Menen vain suoraan asiaan eli salaattiin.
Parsakaali-papusalaatti
Raaka-aineet
Isohko parsakaali, valkoisia purkkipapuja, makeaa friseesalaattia.
Huuhtele parsakaali ja pilko se nupuiksi. Höyrytä al denteksi,
siirrä parsakaali pariksi minuutiksi kylmään veteen kypsymisen pysäyttämiseksi..
Valuta purkkipavut. Huuhtele ja linkoa friseesalaatti.
Sekoita kastike - 3 rkl puristettua sitruunamehua, 4 rkl neitsytoliiviöljyä,
mustapippuria, ruususuolaa, chilihiutaleita.
Yhdistä kaikki salaattiainekset.
Tarjoa lisäksi hyvää mozzarellaa ja tummia viinirypäleitä.
Niin yksinkertaista ja herkullisen näköistä!
VastaaPoistaHyvää on.
VastaaPoistaAi ai... herkkua.
VastaaPoistaSinulta saa aina niin ihania ohjeita.Kiitos tästäkin.
Kiitos Tupu, on mukava, että käväiset meillä Kotona.
VastaaPoista