Oli jo aika taas keittää keitto.
Ostin kesäkurpitsan ja sen ympärille kokosin keittoainekset.
Totesin tass, että keitot keventävät sopivasti viikon ruokalistan.
Minestronekeitto tuoreista kasviksista
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl rypsiöljyä
1 porkkana kuorittuna, kuutioituna
1 kesäkurpitsa leikattuna pituussuuntaan neljään osaan ja viipaloituna
100g valkokaalia suikaleina
3 tomaattia kuorittuna (kalttaa ensin) ja paloiteltuna
1 rkl aurinkokuivattua tomaattia tahnana
8 dl kasvislientä
1 dl täysjyväkuviopastaa
ruususuolaa, mustapippuria
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja kuullota miedolla lämmöllä
4 minuuttia. Lisää porkkana-, kesäkurpitsakuutiot, kaalisuikaleet, tomaatit ja
tomaattitahna sekä kasvisliemi.
Kiehauta ja anna kiehua kannen alla 4 minuuttia.
Lisää pasta ja anna kiehua 4 minuuttia, kunnes pasta on al dente-kypsää.
Tarkista maku ja lisää suola ja mustapippuri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.