perjantai 19. huhtikuuta 2013

Minestronekeitto tuoreista kasviksista

Oli jo aika taas keittää keitto.
Ostin kesäkurpitsan ja sen ympärille kokosin keittoainekset.
Totesin tass, että keitot keventävät sopivasti viikon ruokalistan.

Minestronekeitto tuoreista kasviksista


1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl rypsiöljyä
1 porkkana kuorittuna, kuutioituna
1 kesäkurpitsa leikattuna pituussuuntaan neljään osaan ja viipaloituna
100g valkokaalia suikaleina
3 tomaattia kuorittuna (kalttaa ensin) ja paloiteltuna
1 rkl aurinkokuivattua tomaattia tahnana
8 dl kasvislientä
1 dl täysjyväkuviopastaa
ruususuolaa, mustapippuria
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja kuullota miedolla  lämmöllä
4 minuuttia. Lisää porkkana-, kesäkurpitsakuutiot, kaalisuikaleet, tomaatit ja
tomaattitahna sekä kasvisliemi.
Kiehauta ja anna kiehua kannen alla 4 minuuttia.
Lisää pasta ja anna kiehua 4 minuuttia, kunnes pasta on al dente-kypsää.
Tarkista maku ja lisää suola ja mustapippuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.