Sinihomejuustokastike sopi tänään sekä
broilerifileelle että uunissa kypsytetyille punajuurille ja päärynöille.
Salaatille myös ripautin sitä.
Jälkiruokaakin keksin koko porukalle,
pakastettua suklaakakkua, omenasose ja mansikoita
Broilerifileet sinihomejuustokuorrutuksella
Päärynä- ja punajuurilohkot uunissa kypsyen
4 kpl broilerinsisäfilettä naturel
1 tl ruususuolaa, rouhaisut mustapippuria
sinihomejuustokastike
150 g Aura sinihomejuustoa murustettuna
1 prk/150g creme fraichea 18%
mustapippuria
3 kiinteää päärynää
5 pienehköä punaista punajuurta
2 keskikokoista keltaista punajuurta
rypsiöljyä
Kuori ja lohko päärynät, poista siemenet.
Kuori ja lohko punajuuret.
Laita lohkot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille,
päärynät ja punajuuret omaksi osioikseen.
Pirskottele päälle rypsiöljyä.
Paista keskitasolla 225-asteessa 10 minuuttia.
Valmistele sillä aikaa broilerifileet uuniin.
Kuivaa ja mausta fileet suolalla ja mustapippurilla.
Ruskista fileet voi/rypsiöljyseoksessa molemmin puolin.
Laita fileet omaan uunivuokaan. Levitä puolet sinihomejuustokastikkeesta
fileille. Laita vuoka uuniin keskitasolle. Siirrä päärynä-punajuuripelti
alimmalle tasolle. Laske lämpö 200-asteeseen.
Kypsennä noin 15 minuuttia..
Kokoa aterialle myös salaattia. Tarjoa loput kastikkeesta aterialla.
Jälkiruokana suklaakakkua
Pakastettu, sulatettu, suklaakakkuviipale, omenasosetta (pakastettua),
mansikoita ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.