Pasta onnistuu aina, vaikka siihen tyhjentäisi kaapista
ylijääneet rippeet. Tänään pastaan menivät philadelpia- ja
mascarponejuustonjämät. Myös kokolihaa oleva
savunautarullaleike oli käytettävä tänään viimeisenä myyntipäivänä.
Naudanlihapastaa
3 annosta spagettia , vettä ja ruususuolarakeita
1 keltasipuli silputtuna
2 isoa valkosipulinkynttä silputtuna
rypsiöljyä
50 g philadelpia- ja 75 g mascarponejuustoa
mustapippuria, paprikaa, ruususuolaa
pastan keitinvettä
150 g savunautaa kuutioina
Keitä spagetti al denteksi.
Kuullota pannulla sipulisilput rypsiöljyssä. Lisää mukaan juustot ja mausteet.
Anna juustojen sulaa ja lisää pannulle pastan keitinvettä.
Lisää savunautakuutiot ja sekoita ne kastikkeeseen.
Valuta pasta ja sekoita pannulle kastikkeeseen.
Nosta lautasille ja silppua päälle persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.