maanantai 24. kesäkuuta 2013

Siikatartar

Varhaisperunoiden kanssa sopi hyvin tänään tekemäni siikatartar.
Reseptin luin Kodin Kuvalehdestä ja tunnistin heti maukkaan 
lopputuloksen. Niinpä kokeilin sitä kotikeittiössäni.

Siikatartar
400 g kokonaista savusiikaa
1 kovaksikeitetty muna
1 rkl pieniä kapriksia
2 rkl tillisilppua
3 rkl kevätsipulisilppua
2 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl kermaa (tai majoneesia)
2 rkl kurkkusalaattia purkista
3 tl dijon-sinappia
ripaus mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
Poista siiasta nahka, irrota liha ja poista ruodot.
Hienonna siika pieniksi paloiksi käsin.
Kuori ja silppua muna. Silppua kaprikset.
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku
ja lisää halutessasi mausteita.
Tarjoa siikatartar keitettyjen varhaisperunoiden kanssa salaattipedillä.

5 kommenttia:

  1. Voi miten herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
  2. Ja soppii hyvin varhaisperunoiden kanssa.

    VastaaPoista
  3. Tämä on varmasti herkullisinta uusien perunoiden kanssa, mutta onnistui hyvin myös näin talvella. Ostamani savusiian rippeet odottivat jääkaapissa tuunaamistaan ja tämä ohje uudisti kalan ja kruunasi röstiperunat. Kiitokset!

    VastaaPoista
  4. Tämä on varmasti herkullisinta uusien perunoiden kanssa, mutta onnistui hyvin myös näin talvella. Ostamani savusiian rippeet odottivat jääkaapissa tuunaamistaan ja tämä ohje uudisti kalan ja kruunasi röstiperunat. Kiitokset!

    VastaaPoista
  5. Tämä on varmasti herkullisinta uusien perunoiden kanssa, mutta onnistui hyvin myös näin talvella. Ostamani savusiian rippeet odottivat jääkaapissa tuunaamistaan ja tämä ohje uudisti kalan ja kruunasi röstiperunat. Kiitokset!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.