lauantai 29. kesäkuuta 2013

Lämmin perunakasvissalaatti

Kasasin jääkaapista tähteet,  perunat, porkkanat,  
kesäkurpitsaviipaleet, kesäsipulit, tomaattilohkot, kurkkutikut,
 kokosin nyytteihin  ja lämmitin uunissa.
Tämä oli helposti hyvää- ruokaa.

Lämmin perunakasvissalaatti (2 nyyttiä)
kypsiä varhaisperunoita noin 7 kpl ja 1 rkl voita
kypsiä varhaisporkkanoita 4 kpl
kypsää kesäsipulijuurta 2 kpl, ruohosipulia silppuna n 2 rkl
kypsennettyä kesäkurpitsaa lohkoina n 1/4 kurpitsa
muutama kurkkutikku ja pieniä tomaattilohkoja
3 rkl chili-paprikaranskankermaa
2 rkl juustoraastetta
leivinpaperia ja foliota nyyttipussiksi
Lohko perunat ja porkkanat. Laita lohkot nyyttipaperille,
vuole päälle voiviipale. Lisää muut raaka-aineet.
Sekoita joukkoon ranskankerma. Ripota pinnalle ruohosipulisilppu.
Raasta lopuksi päälle kaapista löytynyttä juustoa.
Sulje nyytit ja lämmitä 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Nosta tarjolle nyytin leivinpaperissa. Lisää pinnalle
ruohosipulia ja lohko muutama tomaattiviipale.
 

2 kommenttia:

  1. Ai ai, ihan vesi tulee kielelle, niin herkulliselta vaikuttaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.