keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Raparperimuromyslipaistos

Raparperipaistokset valmistetaan perinteisesti käyttämällä kaurahiutaleita.  Valmistin hieman erilaisen version. Käytin muromysliä jossa on rusinoita mukana. Se ei ollut mikään haitta päinvastoin rusinat sopivat mukavasti joukkoon mukaan.

Raparperimuromyslipaistos
n 500 g raparperia paloina
2 tl perunajauhoja
1 dl intiaani- tai ruokosokeria
1 tl kanelia
100 g voita
5 dl muromysliä
Huuhtele ja pilko raparperit noin sentin paloiksi. Lado ne voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle perunajauhoja, kanelia ja sokeria.
Sulata voi ja sekoita siihen muromysli.  Levitä seos raparperien päälle. Paista 200-asteessa 20 minuuttia.
 Tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

2 kommenttia:

  1. Voi ei. Taas niin herkullinen paistos, vesi herahti kielelle. Mä en osaa laittaa ruokaa (siis hyvää), mies on nuorena saanut kokkikoulutuksen joten hän hoitelee sen puolen ja siinä ajassa kun mä saan jonkun juureksen pestyä hän on sen jo viipaloinut. Mutta mä hoidan jälkkärit ja leipomiset, nam...
    Luen kyllä kaikki ohjeesi vaikka en aina kommentoikaan.

    VastaaPoista
  2. Viivi,
    Kiitos vierailusta ja kommenteista.
    Tämä on helppo toteuttaa, mutta helppous ei suinkaan ole este herkulliselle lopputulokselle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.