Stockmanin Herkussa oli entrecotee erikoishinnalla 15,90 kilo, joten en empinyt ostin pihvit. Kauniin väriset hieman raidalliset vaaleahkon lilat munakoisot olivat freesin näköisiä, joten niitä myös kannatti ostaa.
Entrecotee munakoiso-salaattipedillä
Aivan ensimmäiseksi otin pihvit huoneenlämpöön. Sipaisin niille hieman rypsiöljyä ja maustoin suolaa, mustapippuria, chiliä ja paprikaa. Jätin ne odottamaan.
Pesin munakoison ja viipaloin noin sentin kiekoiksi. Ripottelin pinnalle suolaa ja jätin hetkeksi odottamaan.
Kokosin salaatiksi pehmeälehtistä friseesalaattia ja salanovaa, mukaan kesäpunasipulia, kurkkua, tomaattia ja omenaa. Kastike oliiviöljy/balsamico.
Kuivasin munakoisokiekot ja kypsenin ne sesamöljyssä pannulla. Raastoin munakoisoviipaleille valkosipulia.
Lopuksi paistoin pihvit kypsiksi.
Annostelin salaatin ja munakoisoviipaleet lautasille pediksi ja ripottelin pinnalle persiljaa.
Viimeisenä pihvit salaatille ja syömään. Valkosipulilla maustettu munakoiso oli nappivalinta entrecotepihveille.
Kuivasin munakoisokiekot ja kypsenin ne sesamöljyssä pannulla. Raastoin munakoisoviipaleille valkosipulia.
Lopuksi paistoin pihvit kypsiksi.
Annostelin salaatin ja munakoisoviipaleet lautasille pediksi ja ripottelin pinnalle persiljaa.
Viimeisenä pihvit salaatille ja syömään. Valkosipulilla maustettu munakoiso oli nappivalinta entrecotepihveille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.