Punajuuripaistos
Lanttulastut
Tuliset chorizot
Punajuuripaistos (3 annosta)
5 varhaispunajuurta
2 kevätpunasipulia
1 varhaissipuli
2 kevätpunasipulia
1 varhaissipuli
1 appelsiinin mehu
60 g sinihomejuustoa
1 dl kermaa
mustapippuria, meiramia ja ripaus suolaa
Keitä pestyt punajuuret lähes kypsiksi. Kuori ja suikaloi ne. Suikaloi sipulit. Sekoita voideltuun vuokaan punajuuri ja sipulit, murusta joukkoon sinihomejuusto. Ripota mukaan mausteet. Purista mukaan appelsiinimehu. Sekoita. Lisää kerma. Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
Lanttulastut
Kuori pieni lanttu. Leikkaa se lastuiksi. Paahda lastut sesamöljyssä pannulla. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Kuvassa versio ilman chorizoa.
Chorizot sopii kypsentää uunissa samalla punajuuripaistoksen kanssa.
60 g sinihomejuustoa
1 dl kermaa
mustapippuria, meiramia ja ripaus suolaa
Keitä pestyt punajuuret lähes kypsiksi. Kuori ja suikaloi ne. Suikaloi sipulit. Sekoita voideltuun vuokaan punajuuri ja sipulit, murusta joukkoon sinihomejuusto. Ripota mukaan mausteet. Purista mukaan appelsiinimehu. Sekoita. Lisää kerma. Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
Lanttulastut
Kuori pieni lanttu. Leikkaa se lastuiksi. Paahda lastut sesamöljyssä pannulla. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Kuvassa versio ilman chorizoa.
Chorizot sopii kypsentää uunissa samalla punajuuripaistoksen kanssa.
Mustikkasmoothie
Tulisen ruuan jälkeen suosittelen kylmää ja raikasta mustikkasmoothieta.. Sekoita tehosekoittajalla mustikkaa ja rasvatonta piimää. Nauti.
Ai ai mitä herkkuja.
VastaaPoistaTupu,
VastaaPoistaTulinen makkara maistui kasvisten kanssa sopivasti.