maanantai 11. heinäkuuta 2011

Leipä-munasalaatti

Meillä ei kyllästytä salaatteihin . Mitä sitä kesällä tekisi ruuaksi ellei salaattia. Keittiössä ei jaksa kauan tuhertaa, pitää nauttia kesästä. Niin on talvella mitä muistella. Näillä saatesanoilla julkaisen tänään inspiroimani leipä-munasalaatin.

Leipä-munasalaatti
Salaatissa on salanova- ja friseesalaattia, kesäpunasipulia, oliiviöljyä, omenakuutioita, mandariinilohkoja, tomaattiviipaleita, sesamöljyssä paahdettuja  leipäkuutioita, kananmunalohkoja, persiljasilppua.
Huomiseen. Silloin taas jotain muuta.

2 kommenttia:

 1. Hei! Käyn täällä joka päivä katsomassa uusimmat reseptisi. Tykkään, kun jaksat niin useasti päivittää blogia! Minulla itsellä tulee harvoin kokeiltua uusia reseptejä, mutta näistä on kiva haaveilla...ja toki aina joitain vinkkejä poimia takaraivoon :) Näin kesäaikaan erilaiset salaattivinkit on tosi tervetulleita - ei siis haittaa, vaikka salaatteja päivittäisit joka päivä! Lähden ensi viikolla vanhempieni luo lomalle, ja äiti on jo pidempään valittanut heidän salaattien maistuvan aina samalle. Käyn täällä blogissa vierailulla ja teenpä heille ihan uudenlaisia salaatteja! Kiitos siis jo etukäteen.

  VastaaPoista
 2. Irina,
  Mukava kuulla, että olet napsinut inspiraatioita täältä.
  Salaateissa voi tosiaan rönsyillä kielikuvituksen mukaan. Erilaisten raaka-aineiden yhdisteleminen on hauskaa ja tuo uusia säväyksiä kesäiseen pöytään.

  Kastikkeiden kohdalla olen ollut konservatiivinen, mielestäni niiden tarkoitus on tuoda salaattien raaka-aineet esiin enkä siksi käytä kovin voimakkaita ja erikoisia kastikkeita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.