Jälkiruoka syötiin juuri äsken, briejuustoa ja persikoita.
Maksapihvit
Vihreäsalaatti
Punasipuli-omenalisäke
Höyrytetyt viipaleperunat
Punasipuli-omenalisäke
Höyrytetyt viipaleperunat
Briejuusto ja persikat
Punasipuli-omenalisäke
1 isopunasipuli renkaina, 2 omenaa lohkoina, voita ja tummaa siirappia. Kuullota sipulit voissa. Lisää mukaan omenalohkot ja jatka kuullottamista noin 3 minuuttia. Makeuta siirapilla.
Vihreä salaatti
Pehmeää lehtisalaattia, rucolaa, kukkakaalilehtiä. Huuhtele, revi ja pilko. Kurkkua kuutioina. Sekoita kastikkeeksi extra meitsytoliiviöljyä, tummaa balsamicoa, suolaa ja ripaus sokeria. Sekoita kaikki ainekset kastikkeineen.
Höyrytetyt viipaleperunat
Kuori ja viipaloi perunat. Laita höyrystinastiaan, pirskottele pinnalle rypsiöljyä ja ripottele suolaa, mustapippuria ja paprikaa. Sekoita ja höyrytä mikrossa 7 minuuttia.
Maksapihvit
Pyyhi maksa, huuhtele nopeasti kylmällä vedellä tarvittaessa. Poista kalvot ja leikkaa sentin paksuisiksi pihveiksi. Sekoita ruisjauhoihin suola, mustapippuri ja paprikajauhe. Kierittele maksapihvit jauhoissa. Paista keskilämmöllä voissa noin 2-3 minuuttia per puoli.
Namsuli, näyttää hyvälle!
VastaaPoistaMaketsu,
VastaaPoistaVaan ei niin hyvälle kuin sinun ihana illallisesi. Maksapihvit ovat niin tummia kuvassa, Olisi pitänyt leikat ne.