Paistetut kuhafilee ja siitakesienet
Ranskankermavuohenjuustokastike
Höyrytetyt perunat ja porkkanat
Höyrytetyt perunat ja porkkanat
Kirsikkatomaatit
Puhdista siitakkeet sudilla. Paista voissa, mausta suolalla.
Sekoita kastikkeeksi ranskankermaa, murustele joukkoon vuohenjuustoa.
Pese ja harjaa perunat ja porkkanat. Pilko me tasakokoisiksi. Siirrä höyrystinastiaan. Ripottele vain suolaa ja lisää tilkka vettä. Höyrytä mikrossa tai uunissa.
Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Ripottele mukaan hieman sokeria ja riivi mukaan tuoretta timjamia. Kun kaikki on valmista, on aika asettua syömään.
Pitää vielä mainita, että tämäntyyppinen ruuanlaitto edellyttää raaka-aineiden ja mausteiden annosmääriä tapauskohtaisesti. En itse mittaile määriä, koska jokapäiväinen ruuanlaitto on tuonut vuosien saatossa tarpeellisen hahmotuksen määrien suhteen. Eli toisin sanoen rutiinin. Luulisin, että suurin osa teistä lukijoista tekee samoin. Ruuanlaitossa on luovuus paikallaan.
Herkullisen näköinen satsi! Katselin muutenkin monen päivän postaukset vesi kielellä: paljon meheviä juureksia ja kasviksia, tämän kauden parhaita.
VastaaPoistaKatriina,
VastaaPoistaKasvikset ovat juuri nyt niin maukkaita, että niitä on ilo tarjota.
No on tosiaan herkullinen annos, värikäskin kun mikä :) vuohenjuusto on kiva idea tuossa kastikkeessa.
VastaaPoistaAi ai, taas makunystyrät on koituksella, niin on herkullista ruokaa.
VastaaPoistaMausteinen Manteli,
VastaaPoistaVuohenjuusto soppi hyvin miedolle kalalle.
Tupu,
Oli tosiaan herkullinen annos.