perjantai 7. helmikuuta 2014

Uunibroilerfileet ranskankermalla

Broilerin sisäfileet ovat "helppoa"raaka-ainetta.
Tänään  ruskistin ne kevyesti pannulla ja loppukypsensin
uunissa ranskankermassa hauduttaen.
Tämä broileriruoka sopi nautittavaksi riisin kanssa.

Uunibroilerifileet ranskankermalla
n 450 g broilerin sisäfileitä
rypsiöljyä paistamiseen
1 prk/2 dl ranskankermaa
2 tl ruususuolaa
paprikajauhetta, rosmariinia, currya
2 vartta kevätsipulia pilkottuna
pala kesäkurpitsaa kuutioina
3/4 dl hillosipuleita
Mausta fileet suolalla ja paprikalla. Ruskista fileet kevyesti rypsiöljytilkassa.
Nosta ne uunivuokaan.
Sekoita ranskankermaan ripaus suolaa ja mausteet.
Levitä kermaseos fileille ja kypsennä 180-asteessa noin 20 minuuttia.
Lisää uunivuokaan silputtu sipuli, kesäkurpitsakuutiot ja hillosipulit.
Jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
Keitä lisukkeeksi riisiä. Lisäsin riisille loppuvaiheessa pakasteherneitä.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi.