Vuohenjuusto ja punajuuri ovat hyvä pari.
Makumaailma on loistava kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Lisäsin mukaan vielä hunajamelonia, sen olin unohtaa.
Puolessa välissä ruokailua huomasin viipaloimani hunajamelonin.
Kypsensin vielä salaatin seuraksi riisiä.
Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Keitä punajuuret suolalla maustetussa vedessä.
Kuori ja leikkaa lohkoiksi.
Laita uunivuokaan. Ripauta mukaan timjamia ja juoksevaa hunajaa.
Päälle kuoretonta vuohenjuustoa paloina. Lopuksi persiljasilppua.
Kypsennä 200-asteessa noin 15 minuuttia.
Keitetty naturel riisi oli hyvä kumppani tälle salaatille.
Kesken aterioinnin huomasin keittiötasolle jääneet viipaloidut hunajamelonit.
Sopivasti ehtivät vielä salaatille. Raikas lisä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.