keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Munaohukainen salaatilla

Nyt iski väsymys jopa kyllästyminen ruoanlaittoon.
Hetken jo mietin, että mennään syömään pizzat.
Sitten mietin, mistä niitä hyviä pizzoja saa.
Muistelin kaikki tämän kaupungin pizzapaikat, joissa olen
syönyt pizzaa ja joka kerta olen ollut pettynyt.
Kotipizzassa oli älyttömän suolaista, Marzianosta mitäänsanomatonta
ja Rosson pizzat maistuivat pahvilta. 
Miksei täällä ole ruokapaikkoja, joissa ruoka on taatusti hyvää.
Olenko entisessä elämässäni (Turussa) tottunut liian hyvään.
*
Ruoka valmistui ripeästi ja oli ihan kotoisen hyvää.
Oikaisin munakkaan teossa ja paistoin munaohukaisen. Se sopi hyvin 
salaatin kera. Löysin jääkaapista vielä grillibalkania, jonka paistoin lisukkeeksi.

Munaohukainen salaatilla
Ensin tein salaatin.
Frisee- ja romansalaattia, kurkkuviipalepuolikkaita, kevätsipulin vartta pilkottuna
sitruunaoliiviöljyä, ripaus Maldon suolaa, terttutomaatteja isoina kuutioina, 
hunajamelonia pienempinä kuutioina.  
Sitten paistoin munaohukaisen
Sekoitin kevyesti haarukalla kaksi kananmunaa. Maustoin sormisuolalla ja mustapippurilla.
Paistoin ohukaisen tapaan pannulla, mutta vain toiselta puolen.
Pannulla ruskistuivat myös balkanmakkarapalat.
Yksinkertaisen hyvää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.