keskiviikko 7. elokuuta 2013

Papusalaatti

Kaapissani on aina Bonduelle-valkoisia papuja.
Parhaimmillaan ne ovat salaatissa. Siihen niitä on helppo
käyttää. Vain huuhtelu, valutus ja suoraan salaattiin.
Papusalaatti on sopiva ateriana ja juuri silloin, kun aikaa ei ole tuhlattavaksi keittiöön.
Valmistan salaatit lähes aina  inspiroimalla, niin nytkin.
Tänään käytin salaattijuustona pehmeää Cantadou-piparjuusituorejuustoa.

Papusalaatti 
1 ps salaattia esim pehmeä frisee huuhdeltuna
1 sellerinvarsi  suikaleina
pala kurkkua kuutioina
1 tlk (400/250g)  Bonduelle valkoisia papuja valutettuna
Kastike; oliiviöljy, suola, hunaja, mustapippuri
 Pinnalle  tuoreita mansikkalohkoja ja piparjuurituorejuustoa,
juustolle on ripoteltu mustapippuria.
Hyvältä maistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.