Tänään oltiin itämaisessa tunnelmassa, kun curry ja kookosmaito tuoksuivat.
Ruoka oli hyvää ja voipi olla, että grillaan illalla myöhemmin nektariineja.
Jälkiruoka sopii kunhan muutama tunti kuluu. Nyt juodaan juuri kahvia.
Tämä pataruokatyyppinen ruoka ei ole kuvissa edukseen, pääasiahan onkin lopputulos.
Kananpojan ohuet sisäfileepihvit kookoskastikkeella
400 g kananpojan ohuita sisäfileepihvejä 7kpl
ruususuolaa, 2 rkl curryjauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
rypsiöljyä
1 prk ananaspaloja liemineen
1 prk kookosmaitoa
kourallinen persiljaa silputtuna
lisukkeet; 1 parsakaali ja 2 dl arborioriisiä
Nosta broilerifileet kulhoon. Ripottele mukaan suola ja curry sekä vehnäjauhot.
Kierittele fileitä kauttaaltaan mausteseoksessa.
Paista fileet kauniin ruskeiksi rypsiöljyssä molemmin puolin.
Lisää ananaspalat pannulle kuullottumaan.
Kaada pannulle ananasliemi ja kookosmaito. Keitä muutama minuutti.
Silppua persilja ja lisää se lopuksi kastikkeelle.
*
Pilko parsakaali nupuiksi ja paista niitä öljyssä hetki. Keitä riisi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.