Nyt syödään pääsiäiseen saakka kevyttä ruokaa.
Välillä on hyvä höllätä kevyempään. Siksipä söimme tänään
kevyttä ja raikasta mozzarellasalaattia.
Eilen tein pannukakkua ternimaidosta, jota sain suoraan maalta.
Ternimaitohan on hyvin ravitsevaa ja se tuntui pannukakussa.
Parin palan jälkeen oli olo kylläinen, tänään syötiin vielä aamiaiseksi.
Mozzarellasalaatti
Salaattina salaattisekoitus - rucolaa, punalehtisalaattia ja pehmeää keräsalaattia.
Pala purjoa hienonnettuna, kuorittua kurkkua ohuina viipaleina ja
kastikkeena neitsytoliiviöljy, mansikkabalsamico mausteina suola ja mustapippuri.
Hyvää mozzarellaa revittynä pinnalle ja puolitettuja kirsikkatomaatteja.
Yksinkertaista, kevyttä, mutta hyvää.
Ternimaitopannukakku
6 dl ternimaitoa
4 dl rasvatonta maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl ruususuolaa
25 g sulatettua voita
Vatkaa jauhot maitoseokseen. Lisää suola ja sulatettu voi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 200-asteessa uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.
Soseutin sulaneet vadelmat ja sokerin soseeksi,
ja kyllä maistui pannukakun kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.