sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lihapullasalaatti

Tämän päivän ruokalistaan tuli muutoksia.
Paahtopaisti odottaa edelleen jääkaapissa kypsentämistä.
Vasta huomenna on sen vuoro.
 Tänään oli aamupäivästä melkein iltaan saakka menoa  ja syötiin muualla.
Illaksi pyöräytin salaatin ja lisäsin siihen eiliseltä jääneet lihapullat.
Hyväähän salaatti oli kuten aina. 

Lihapullasalaatti

Sekoitin pehmeää friseesalaattia ja salaattimixiä, klassinen balsamico-oliiviöljykastike sekaan.
Kurkkua sekä tuoretta että suolakurkkua viipaleina.
Avokadokuutioita ja viinirypäleitä.
Basilikaa ja ruohosipulia.
Kirsikkatomaatteja puolitettuna.
Halkaistut, pannulla lämmitetyt, lihapullat viimeisenä.

Naudanpaistijauhelihasta parhaat pullat syntyvät yksinkertaisella tavalla.
Mausteeksi  ruususuolaa (2tl/800g) , reilusti 2 tl maustepippuria,
2 kevyesti sekoitettua kananmunaa. Sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi.
Paista öljy/voiseoksessa kypsiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.