keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Mehukas broileripasta


Ostin broilerin ohutfilettä. Jotenkin mieleeni juolahti, että teen pastaa.
Pasta carbonara se on. Korvaan pekonin broilerisuikaleilla.
Täyttäkermaa en aio käyttää ja otin kippariruokakerman jääkaapista.
Pastanteko alkoi ja hyvää tuli.  

250 g fusilli täysjyväpastaa
n 140 g/2  broilerin ohutfilettä suikaleiksi leikattuna
1 keskikokoinen sipuli silputtuna
1 tl currya, ripaus suolaa
rypsiöljyä ja Flora kasvisöljy juokseva
2 dl kippari juustokermaa
1 dl rasvatonta maitoa
1 kananmuna, mustapippuria
kirsikkatomaatteja lohkottuna
juustoraastetta ja persiljaa 

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Kuumenna pannulla rasva  ja lisää curry. Sekoita .
Lisää pannulle broilerisuikaleet ja suola. Anna ruskistua 2 minuuttia.
Lisää sipulisilppu ja jatka kuullottamista pari minuuttia.
Valuta pasta. Lisää pastan joukkoon broileri-sipuliseos sekä kirsikkatomaatit.
Sekoita ruokakerma, maito, mustapippuri ja kananmuna.
Kaada seos pastan joukkoon ja anna kiehahtaa liedellä sekoittaen.
Annostele. Lisää pinnalle juustoraastetta ja persiljaa. 

Hyvää oli broileripasta carbonaran tapaan.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä ihanasta blogista! Täältä on löytynyt niin paljon hyviä kotiruokia, joita oon opetellut tekemäään.Yksinkertaisia raaka-aineita, joista tulee maukasta kotiruokaa ja vähän erikoisempiakin aterioita. Kokkaustaidottomana opiskelijna oon oppinut tosi paljon ruuanlaitosta blogisi ansiosta, kiitos kun jaksat päivittää tätä :) Viikonloppuna lähtee tämäkin pasta kokeiluun.

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteestasi. On mukava kuulla, että olen voinut olla avuksi sinulle.
    Muistelin omia opiskeluaikojani ja minullekin hyvät ohjeet olisivat olleet tarpeen.
    Mutta elämä opettaa ja nyt ruuanlaitto on yksi harrastuksistani.
    Hyvää jatkoa sinulle opiskeluun ja ruuanlaittoon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.