Mietin mitä nopeaa ja herkullista tekisin lounaaksi.
Tällä kertaa pasta pelasti ja oli hyvä valinta. Pasta syntyi extempore eli
niistä raaka-aineista, joita kaapissa oli.
250 g täysjyväspagettia ja 1 rkl suolaa sekä vettä
2 valkosipulinkynttä pienittynä
vajaa puolikas kesäkurpitsaa neljännesviipaleina
puolikas isoa punaista suippopaprikaa suikaleina
2 rkl auringonkukkaöljyä
80 g pepperonea (makkara) suikaleina
mustapippurirouhetta ja ripaus suolaa
juustoraastetta
Laita pasta kiehumaan.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää pienitty valkosipuli ja kuullota minuutti.
Lisää paloitellut kesäkurpitsa ja paprika ja jatka paistamista keskilämmöllä,
mausta ja lisää pepperonesuikaleet. Paista, kunnes kasvikset ovat al dente-kypsiä.
Valuta pasta. Lisää pasta kasvisten joukkoon pannulle.
Annostele ja lisää pastalle juustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.