keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Lämmin hedelmäpastasalaatti

Tänään tein lämpimän pastasalaatin, johon kuutioin avokadoa, omenaa ja suikaloin 
suippopaprikaa. Ihana pasta tai pastasalaatti, ihan miten vain  haluaa nimetä.

Kolme annosta pastaa

250 g kokojyvä pennepastaa, vettä ja ruususuolaa
1 salottisipuli hienonnettuna
1 avokado kuutioituna
2 vihreää omenaa kuorittuna ja kuutioituna
sitruunasta puristettua mehua
puolikas suippopaprikaa suikaleina
2 rkl voita
2 rkl hyvää oliiviöljyä
ruususuolaa, mustapippurirouhetta, kardemummaa ripaus, meiramia
terttutomaatteja lohkottuna
persiljaa hienonnettuna ja juustoraastetta

Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Hienonna salottisipuli ja kuullota tirisevässä voissa 3 minuuttia.
Kuumenna pannulla voi ja kuullota siinä kevyesti miedohkolla lämmöllä
paprikasuikaleet, avokado- ja omenakuutiot. Purista mukaan sitruunamehua.
Mausta ripauksella suolaa, kardemummaa, mustapippuria ja meiramia.
Yhdistä kuullotettu sipuli seokseen.
Valuta kypsä pasta. Lisää pastaan 2 rkl oliiviöljyä.
Sekoita joukkoon hedelmäseos.
Annostele. Lisää pinnalle persiljaa, terttutomaattia ja juustoraastetta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.