Mukailin tänään Kodin Kuvalehden salaattiohjetta omaan keittiööni.
Kokonaisuudesta tuli herkullinen. Broilerifileitä teen tällä valmistustavalla
jatkossakin lisukkeita vaihdellen. Olivat herkullisia.
Grillattu kesäkurpitsa-broilerisalaatti
2 dl luomulinssejä ja 4 dl vettä
Keitä linssit kypsiksi n 30-40 minuuttia
400 g broilerin sisäfileitä
7 rkl rypsiöljyä
3 tl garam masalaa, 1 tl mustapippurirouhetta
2 tl ruususuolaa
Ota broilerifileet huoneenlämpöön noin 1/2 tunniksi. Kuivaa serlalla.
Sekoita öljy-mausteseos. Pyörittele broilerifileet öljyssä.
Paista pannulla kypsiksi noin 2-3 minuuttia per puoli.
Jätä odottamaan folion alle.
1 kesäkurpitsa
2 valkosipulin kynttä raastettuna ja 2 rkl rypsiöljyä
Leikkaa pesty kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi.
Poista esiin tuleva siemenmassa.
Sekoita valkosipuliraaste öljyyn. Sivele öljy kesäkurpitsaviipaleille.
Grillaa viipaleet paistinpannulla sopivan kypsiksi.
Kokoa salaatti
Kesäkurpitsaviipaleet, friseesalaattia, paprikaa
ja päälle broilerifileet
Tarjoa linssit erikseen. Silppua pinnalle korianteria
Sekoita annoksille jogurttikastike
1 1/2dl maustamatonta jogurttia
1/2 dl kermaa
mustapippuria, sitruunamehua, ruususuolaa
Broileri on tässä ruuassa pääroolissa, kesäkurpitsa sopii mukaan hyvin.
Lisukkeeksi sopii myös riisi, bulgur, ohratto
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.