perjantai 3. huhtikuuta 2015

Papupaprikapäärynäsalaatti

 Rauhallinen ja seesteinen pitkäperjantai on kohta takanapäin.
Oli mukava vain levätä ja näperrellä vielä pääsiäisjuttuja.
Ruokaakin tein, kevyttä ja hyvää.  Salaattia illalliseksi ja mämmiä jälkiruuaksi.

Kasvissalaattiin sekoitin
huuhdeltua, hieman revittyä keräsalaattia
silputtua kevätsipulia, kuutioitua kurkkua
suikaloitua suippopaprikaa, 
valmiita valkoisia papuja huuhdeltuna, päärynää paloina 
ripaus ruususuolaa ja hyvää oliiviöljyä
Lisukkeeksi keitettyjä kananmunia

 Hyvä ruoka voi olla myös yksinkertaista. Hyvät raaka-aineet takaavat lopputuloksen.

Jälkiruokana 
mämmiä,
päälle vaniljarahkaa ja  kermaa sekoitettuna tasaiseksi
lopuksi karviaismarjahilloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.