Rauhallinen ja seesteinen pitkäperjantai on kohta takanapäin.
Oli mukava vain levätä ja näperrellä vielä pääsiäisjuttuja.
Ruokaakin tein, kevyttä ja hyvää. Salaattia illalliseksi ja mämmiä jälkiruuaksi.
Kasvissalaattiin sekoitin
huuhdeltua, hieman revittyä keräsalaattia
silputtua kevätsipulia, kuutioitua kurkkua
suikaloitua suippopaprikaa,
valmiita valkoisia papuja huuhdeltuna, päärynää paloina
ripaus ruususuolaa ja hyvää oliiviöljyä
Lisukkeeksi keitettyjä kananmunia
Hyvä ruoka voi olla myös yksinkertaista. Hyvät raaka-aineet takaavat lopputuloksen.
Jälkiruokana
mämmiä,
päälle vaniljarahkaa ja kermaa sekoitettuna tasaiseksi
lopuksi karviaismarjahilloa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.