torstai 31. heinäkuuta 2014

Kananmuna-anjovisleivät

 Tänään oli vieraita. Tarjosin naudanpaistileikkeleleipiä ja kananmuna-anjovisleipiä,
Harjun Leipomon mansikkakermatäytekakkua ja bebeleivoksia. 
Unohdin ottaa kuvia, mutta illalla käytin jääneet anjovikset ja tein muutaman anjovisleivän.

Kokoonpano;  patonkia, levitettä, kananmunaviipaleita, Abban anjovista, paahdettuja sesamsiemeniä.
Lisäksi romaine-rucolasalaattia ja ripaus oliiviöljyä. 
    
Olen muutamia kertoja puhunut paahdetuista sesaminsiemenistä. 
Ne näkyvät mustina ja valkoisina "pilkkuina" noissa leivissäkin.
Ostin taannoin Helsinki-reissullani Granit-liikkeestä pullollisen
sesam-siemensekoitusta. Se oli hyvä ostos ja olen käyttänyt
tätä mainiota maustesekoitusta aina sopivissa tilanteissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.