Tänään oli vieraita. Tarjosin naudanpaistileikkeleleipiä ja kananmuna-anjovisleipiä,
Harjun Leipomon mansikkakermatäytekakkua ja bebeleivoksia.
Unohdin ottaa kuvia, mutta illalla käytin jääneet anjovikset ja tein muutaman anjovisleivän.
Kokoonpano; patonkia, levitettä, kananmunaviipaleita, Abban anjovista, paahdettuja sesamsiemeniä.
Lisäksi romaine-rucolasalaattia ja ripaus oliiviöljyä.
Olen muutamia kertoja puhunut paahdetuista sesaminsiemenistä.
Ne näkyvät mustina ja valkoisina "pilkkuina" noissa leivissäkin.
Ostin taannoin Helsinki-reissullani Granit-liikkeestä pullollisen
sesam-siemensekoitusta. Se oli hyvä ostos ja olen käyttänyt
tätä mainiota maustesekoitusta aina sopivissa tilanteissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.