maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kirsikkatomaattisalaatti valkohomejuustolla

 Näinä hellepäivinä ei paljon tule keittiössä häärittyä.
Mutta syötävä on. Tänään ajattelin, että illallista ei tarvita, napostelen pari näkkileipää
ja se riittää. Kuinkas sitten kävikään. Huomasi ihanat kirsikkatomaatit, ne ovat herkkuani
pannulla mausteiden kanssa kevyesti paistettuna. Niinpä pikaruokaa tekemään.
Jääkaapissa oli vielä sopivasti Castello juustopaketti. Ostin sen -30 % aletarran  innoittamana.
Juustoissa käyn aina läpi aletarralla varustetut paketit, sillä muutaman päivän ylitys
ei pahenna tuotteen makua. Niin oli nytkin, juusto oli mehukas ja aivan ensiluokkaista.

Kirsikkatomaattisalaatti ja
Castello valkohomejuustoa

Pese ja puolita tomaatit. Lisää mukaan hienonnettua valkosipulia,
mustapippurirouhetta, ruususuolaa ja ripaus sokeria.
Hyvin sopii lisätä vielä mukaan kurpitsansiemeniä  ja paahdettuja sesaminsiemeniä.
Sekoita kevyesti. Kuumenna rypsiöljy pannulla.
Kaada tomaattiseos pannulle ja kuullota noin 4 minuuttia.
Vuoraa salaattikulhot keräsalaatin lehdillä.
Lisää tomaattiseos. Silppua mukaan tuoretta basilikaa.
Ja lopuksi kuutioitua valkohomejuustoa.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen salaatti! Kirsikkatomaatit ovat ihania sellaisenaan,mutta paahdettuna melkein vieläkin parempia:)

    VastaaPoista
  2. Minustakin paahdettuna ne ovat parhaita

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.