Isot portobellot maistuivat tänään salaatissa.
Hyvästä ruuasta jää makumuisti pitkäksi aikaa. Vieläkin makustelen portobellon makua.
Viipaloin portobellot, poistin jalat
paistoin voissa
maustoin ruususuolalla ja mustapippurirouheella
jalat pilkoin ja paistoin
Valitsin salaattiin
friseetä sekä pehmeänä että ns jäykempää
rucolaa, porkkanaa raasteena
paistetut portobellon jalat
sekoitin kastikkeeksi kermaviiliä, kesäsipulinvartta silputtuna
mausteiksi dijon hunajasinappia, mustapippurirouhetta,
paprikaa, ruususuolaa
kuullotin pannulla kurpitsansiemeniä, lisäsin mukaan sesaminsiemeniä
Sekoitin salaatin vadille, pyöräytin mukaan kastikkeen.
Lisäsin reunoille hieman jäähtyneet portobellot
lopuksi pinnalle paahdetut kurpitsa- ja sesamsiemenet
ja persiljaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.