tiistai 15. heinäkuuta 2014

Portobellosalaatti

Isot portobellot maistuivat tänään salaatissa.
Hyvästä ruuasta jää makumuisti pitkäksi aikaa. Vieläkin makustelen portobellon makua.

Viipaloin portobellot, poistin jalat
paistoin voissa
maustoin ruususuolalla ja mustapippurirouheella
jalat pilkoin ja paistoin

Valitsin salaattiin
friseetä sekä pehmeänä että ns jäykempää
rucolaa, porkkanaa raasteena
paistetut portobellon jalat

sekoitin kastikkeeksi kermaviiliä, kesäsipulinvartta silputtuna
mausteiksi dijon hunajasinappia, mustapippurirouhetta,
paprikaa, ruususuolaa

kuullotin pannulla kurpitsansiemeniä, lisäsin mukaan sesaminsiemeniä

Sekoitin salaatin vadille, pyöräytin mukaan kastikkeen.
Lisäsin reunoille hieman jäähtyneet portobellot
lopuksi pinnalle paahdetut kurpitsa- ja sesamsiemenet
ja persiljaa

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.