Kaupungitalon ravintolalounas syötiin päivällä, joten
päivällinen sai olla jotain kevyempää ja silloin se on salaattia.
Castello valkohomejuusto oli salaatin täyteläisin raaka-aine.
Paahdoin juuston takia mukaan siemeniä ja pähkinöitä. Ne sopivat hyvin juustoille.
Lounaalla syötiin kookosbroileria, tummaa riisiä ja salaatit salaattipöydästä.
Jälkkärinä suklaamoussea kermavaahdolla.
Valkohomejuustosalaatti
Salaattipeti; friseesalaattia ja kevätsipulia.
Mausteiksi ripaukset mustapippuria ja suolaa.
Kastikkeeksi 1/4 sitruunan mehu ja kylmäpuristettua oliiviöljyä.
Sekoitetaan kevyesti.
Pala viipaloitua kurkkua ja terttutomaattilohkoja.
Valkohomejuustoa paloiteltuna.
Kuumalla pannulla paahdettuja kurpitsan ja auringonkukan siemeniä
sekä murskattua maapähkinää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.