keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Broileri-riisivuoka

Broilerifileistä tein tänään riisivuokaa.
Vaihteeksi oli mukava kypsyttää ruoka itsekseen uunissa.
Se tuntui kovin helpolta. Lopputulos oli maukas ja mehevä.
Keräsin mukaan vuokaan monenlaista sopivaa,
pieniä paprikoita, pakasteherneitä, ananasta ja
tietysti broilerin filettä pieniksi paloiteltuna.

Broileri-riisivuoka
450 g broilerin maustamattomia fileitä paloiteltuna
rypsiöljyä, suolaa, mausteena South African spice rub-sekoitus
2 punaista ja 1 keltainen pikkupaprika suikaleina
1/2 ps pakasteherneitä
1 prk ananaspaloja pilkottuna
3 1/2 dl pitkäjyväriisiä
8 dl kanalientä kiehuvana
3 dl ruokakermaa
1 1/2 dl juustoraastetta
Mittaa riisi uunivuoan pohjalle. Pieni fileet suht pieniksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää broileripalat. Mausta.
Ruskista muutama minuutti. Lisää vuokaan pakasteherneet, paprikasuikaleet, 
pienityt ananaspalat. Sekoita puolet juustoraasteesta kermaan
  Kaada kanaliemi ja kerma vuokaan sekoittaen.
Levitä loppu juustoraaste pinnalle.
Paista uunin 200-asteessa noin 50 minuuttia.
 

2 kommenttia:

  1. Huikean hyvää tuli!
    Nyt vaan harmittaa kun emme löytäneet lähikaupoistamme S ja K kyseistä maustetta. Ehkä Stockmannilta löytyy. Mitä tuo maustesekoitus sisältää jos Hesasta ei tuota sekoitusta löydy? Laitoimme tilalle mm. Mango-Curryä. Kyllä maistui, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Vastaan tulevaan postaukseen.
    Mukava, että maistui. Meilläkin tykättiin ja tehdään taas jatkossakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.