Appelsiinit ovat juuri nyt mehukkaita ja edullisia.
Niitä tulee syötyä joka päivä. Tänään nautimme appelsiinit
jälkiruoassa. Jääkaapissa oli maustamaton 4,7 rasvaprosentin rahka.
Juuri sopivan pehmeänmakuista jälkiruokaan.Kermaa ei ollut, mutta
sopivasti 200 g appelsiinituorejuustoa. Se sopi nyt erittäin hyvin osaksi
jälkiruokaa. Hyväähän tästä tuli.
Appelsiini-juustorahka
2 appelsiinia
2 dl rahkaa
200 g appelsiinituorejuustoa
4 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl tomusokeria
Pese appelsiinit hyvin. Purista appelsiinien mehu kulhoon.
Sekoita keskenään rahka, tuorejuusto ja hunaja.
Lisää mukaan mehu ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi.
Annostele ja nosta kulhot jääkaappiin vähintään tunniksi.
Leikkaa appelsiiniviipale annoksille ja nostele päälle
sulaneita vadelmia, ripota hieman tomusokeria pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.