tiistai 11. joulukuuta 2012

Broilerifileet uunipaprikoilla

Maustamattomat pienet broilerifileet näyttivät jo pakkauksessaan hyviltä.
Otinpa sitten niitä illallisruoaksi. Marinoin ne kotona  ja maustuivat
jääkaapissa viitisen tuntia ennen valmistamista.
Suippopaprikoita otin lisukkeeksi, ne paahtuivat uunissa.
Fileistä tuli mausteisen hyvää ja sopivan mureaa.

Broilerifileet uunipaprikoilla


500 g broilerin pieniä fileitä
Marinointiliemi
1/2 dl neitsytoliiviöljyä
1/2 dl soijakastiketta
kurkumaa, juustokuminaa, tikka masalaa, rose/viherpippurirouhetta
Sekoita marinadin ainekset tasaiseksi.
Lado yksi kerros fileistä vuokaan, lusikoi fileille puolet marinadista.
Toista toinen kerros ja lusikoi loput marinadista.
Anna marinoitua viitisen tuntia jääkaapissa kelmun alla.
Kuumenna pannu ja sulata nokare voita.
Paista fileet kahdessa erässä marinointiliemineen.
Paistoaika noin 3 minuuttia per puoli. 
Lado kaikki fileet paistopannulle. Sulje levy ja peitä pannu foliolla.
Poista suippopaprikoista kanta ja siemenet, huuhdo.
Halkaise paprikat ja nosta uunivuokaan.
Ripota pinnalle rypsiöljyä ja silputtua punasipulia.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa  15-20 minuuttia.
Kokoa annos. Salaattia, uunissa paahtunutta punasipulia, keitettyä riisiä
ja suippopaprikat sekä lopuksi fileet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.