lauantai 16. tammikuuta 2016

Herkullinen broileripasta

 Tänään toteutin erittäin herkullisen broileripastan. Pilkoin mukaan myös 
kesäkurpitsaa, varsiselleriä ja omenan. Mausteita sopivasti ja kokojyväspagettia.
Pastat ovat siitä mukavia, että mukaan voi laittaa melkeinpä mitä kulloinkin keksii.

 Kuvassa valmis kastike vielä pannulla.

300 g kokojyväspagettia, runsaasti vettä ja suolaa 1 1/2 rkl keittoaika n 5 min.
Valutus ja mukaan voi sekoittaa lorauksen oliiviöljyä. Kypsennä vasta viimeisenä, kun
kastike on jo valmis.

1 sipuli kuutioiksi pienittynä, 2 tl currya ja 1 rkl rypsiöljyä 
Kuullota pannulla minuutin verran, lisää curry ja kuullota pari minuuttia.
400 g broilerin ohutleikettä suikaleiksi leikattuna, 1 tl suolaa
Ruskista broileripalat nopeasti rypsiöljytilkassa. Lisää pannulle.
 sipuli/curryseos.
1 rkl tomaattipyrettä
pala kesäkurpitsaa kuutioina
1 varsisellerin varsi pienittynä
1 omena kuorittuna ja kuutioituna
3/4 dl kermaa ja 1/ dl rasvatonta maitoa
muutama rouhaisu mustapippuria, caram masalaa 
Kypsennä noin 5-7 minuuttia.
Pilko lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa tmv.
 
 Sekoita pastan lisukkeeksi annossalaatit
friseetä, ripaukset suolaa ja sokeria, sekoita mukaan tilkka hyvää oliiviöljyä
Ripottele mukaan pähkinärouhetta.

Kannattaa kokeilla tätäkin pastaa.  

3 kommenttia:

  1. Kokeilun arvoinen! Voisin tehda tuon vaikka ilman pastaa, kun en niin kauheasti hiilareita tykkaa syoda.
    Toimistotyolainen parjaa ilmankin.

    VastaaPoista
  2. Kokeilun arvoinen! Voisin tehda tuon vaikka ilman pastaa, kun en niin kauheasti hiilareita tykkaa syoda.
    Toimistotyolainen parjaa ilmankin.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä kuulostaa ilman pastaakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.