lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuohenjuustosalaatti

 Pitkästä aikaa valmistin kevyehkön vuohenjuustosalaatin.
Salaatit ovat herkkuani ja syksystäkö johtuu, että ateriasalaatit ovat jääneet vähemmälle.
Tämä on yksinkertaista, mutta niin herkullista salaattia.
.
Vuohenjuustosalaatti 2:lle

120 g vuohenjuustokiekko halkaistuna 2:lle 
2 viipaletta vaaleaa leipää
2 tl hunajaa
rouhittuja cashewpähkinöitä
viinirypäleitä pestynä ja halkaistuna
friseesalaattia pestynä ja revittynä
Aseta halkaistu vuohenjuusto levitteellä voidellulle leivälle.
Paista uunin ylätasolla 225-asteessa noin 12 minuuttia. Ripota päälle hunajaa.
Laita frisee lautasille.Ripottele päälle kastike
2 tl omenaviinietikkaa
 1 tl hunajaa
ripaus suolaa
4 tl oliiviöljyä
Sekoita.
Lisää salaatille rouhittu  cashew ja puolitetut viinirypäleet.
Nosta salaatille lämmin juustoleipä. Nauti.


4 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Vuohenjuusto on niin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hyvä ateriasalaatti.

      Poista
  2. Ihanat varitkin! Viinirypaleet ehka vaihtaisin kirsikkatomaatteihin, jos pitaisi takalaisille tarjota. Meilla ei viinirypaleita salaateissa nae.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kirsikkatomaatit sopivat hyvin.

      Poista

Kiitos kommentistasi.