lauantai 23. tammikuuta 2016

Paistettua turskaa ja chorizoa - ruusukaalia ja salaattia

 Päätin kokeilla hieman muunnettuna Hätälän turskareseptiä.
Chorizo-makkara sopii erittäin hyvin miedolle turskalle.
Kypsensin mukaan ruusukaalia ja sekoitin vihreän salaatin.

400 g pakasteturskaa
2 rkl rypsiöljyä
suolaa ja pippuria
1 tl sitruunakuoriraastetta
2 rkl rouhittua cashewpähkinöitä
ruusukaalia huuhdeltuna ja puolitettuna, oliiviöljyä ja ripaus suolaa
n 100 g chorizomakkaraa puolikaslantteina

Sulata pakasteturska pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele.
Lisää rypsiöljyä pannulle ja kuumenna pannu.
Paista turskapalat pannulla. Mausta.
Kuumenna uuni 150-asteeseen  
Nosta turska uunivuokaan. Lisää vuokaan myös ruusukaalit.
Kypsennä noin 15 minuuttia.
Paista chorizo pannulla. Ota paistos uunista ja levitä mukaan chorizo.

 Salaattina friseetä, pehtoorinsalaattia, ripaukset suolaa ja sokeria,
oliiviöljyä, kirsikkatomaatteja, kiiwiä ja cashew-pähkinöitä.

Tänään oli aurinkoinen päivä.
Loihdin tänään auringon avulla expressionistisen maalauksen.

2 kommenttia:

  1. Nää sun ruokakuvat on niin uskomattoman herkullisen näköisiä, että ei mitään määrää. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi. Kiitos, että liityit. Tulen katsomaan blogiasi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.