perjantai 8. tammikuuta 2016

Lohta salaatilla

 Nopea ja herkullinen illallinen tänään.

Kirjolohifilee leikattuna, mustapippuria ja suolaa.
Paistetaan pannulla, johon sivelty rypsiöljyä.
Paistetaan ensin nahkapuoli kauniin ruskeaksi. Nahka poistetaan vasta syödessä.
Paistaminen noin 4 minuuttia nahkapuoli ja 3 minuuttia ns lihaisa puoli.

Rapeaa keräsalaattia lohkottuna. Ripotetaan mukaan suolaa ja hyvää oliiviöljyä.
Tomaattilohkot. Perunasose.    
Juomana kivennäisvesi.
Nopea ja maukas illallinen.

2 kommenttia:

  1. Ja vatsa ja silmät kiittää :)!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, just näin. Kiitos, hanne

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.