torstai 23. heinäkuuta 2015

Munapastaa välimerellisellä salsalla - Mansikoita ohukaisilla

Tänään laiskottelin ruuanvalmistuksessa. Mikä on helpompaa
kuin keittämistä vailla oleva fettuccine  ja GoGreenin valmis
välimerellinen salsakastike. Munapasta kypsyi 8 minuutissa ja
kastike lämpeni muutamassa minuutissa

Kokosin annokset ja lisäsin puolitettuja kirsikkatomaatteja,
juustoraastetta, pinaattia ja persiljaa.
Oli yllätys, miten hyvä lopputulos oli. 

Ohukaiset jälkiruokana

Tyhjensin jääkaapista  kermapurkin pohjat, lisäsin rasvatonta maitoa,
pari kananmunaa 1/2 litraan nestettä, vaniljasokeria, ripaus suolaa ja ruokasoodaa.
Käytin 2 dl vehnäjauhoja ja 1 dl spelttijauhoja.
Paistoin juoksevassa florassa. 
Annoslautasella liruttelin ohukaisille kukkahunajaa.
Lopuksi vielä päälle suomalaisia  lohkottuja mansikoita.
Kermavaahtoa ei tarvittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.