maanantai 27. heinäkuuta 2015

Entrecote-pihvit

 Entrecote-pihvit ovat minulle parhaat pihveistä.
Ne ovat helppoja valmistaa. Ennen paistamista pihvit ovat huoneenlämmössä noin 1/2 tuntia.
 Käytän mausteena vain suolaa ja rouhittua mustapippuria.
Paistan voinokareessa noin 2-3 minuuttia per puoli. Pannu on tirisevän kuuma.
Alennan hieman lämpöä minuutin jälkeen. 
Tässä annoksessa lisukkeena on salaattia, johon on silputtu kesäsipulinvarsi.
Kastiketta ei erikseen tarvita mehevään pihviin.
 
Tämä entrecote on paistettu kuin edellinen.
Lisukkeet ovat vaihtuneet, salaattia, keitettyä kesäporkkanaa ja perunaa.
Kesäsipulisilppu toimii kuin kastike, antaa sopivasti makua mehevälle pihville.

Huomenna keitetään kukkakaalikeittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.