tiistai 7. heinäkuuta 2015

Herkullinen pastapaistos

Tämä on todellinen pastaherkku. Olen toteuttanut tätä vuosia sitten.
Nyt tein pieniä muutoksia ja tästä tuli entistä parempaa.

6-8 annosta
500 g pennepastaa 3 litraa vettä 2 tl ruususuolaa 2 rkl rypsiöljyä
Keitä pennet noin 10 minuuttia. Valuta.

400g 10%:n naudanjauhelihaa, 1 tl ruususuolaa, 2 tl maustepippuria
1 isohko sipuli hienonnettuna
rypsiöljy/voiseos
Ruskista jauheliha mausteineen ja sipuli kevyesti pannulla

Juustokastike
40 g voita 4 rkl spelttijauhoja 8 dl rasvatonta maitoa
 1 tl suolaa  ja 2 dl juustoraastetta
Ruskista nopeasti jauhot tirisevässä voissa. Lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen.
Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
Lisää juustoraaste.
Levitä voidellun uunivuuan pohjalle valutettua pastaa /n puolet.
Lisää jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput pastasta.
Kaada päälle juustokastike
.
 Nostele pinnalle
viipaloidut tomaatit ja mausta kevyesti mustapippurilla, sokeri- ja
suolaripauksella ja lisää lopuksi päälle juustoraastetta 2 dl.
Paista uunin 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tomaattiviipaleilla peitetty pastapaistos ennen  juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.