maanantai 26. tammikuuta 2015

Siemen-pähkinäsalaatti


Pieni ja kevyt illallinen syntyi salaatista. Raaka-aineet löysin taas
kaappien kätköistä. Käytin morttelia pitkästä aikaa pähkinöiden rouhimiseen..
Teholeikkurin terää ei ole löytynyt. Osia ei voi ostaa, ostoslistalla on uusi leikkuri.

Salaatti
Tammenlehti- ja pehmeäfriseesalaattia.
Kurkkua kuutioina, kirsikkatomaatteja lohkottuna.
Murskattuja pähkinöitä. Pannulla paahdettuja salaattisiemeniä.
Ripaukset ruususuolaa ja sokeria.
Oliiviöljyä ja puristettua sitruunamehua.
Fazerin ruispuikula sopi hyvin salaatin lisukkeena.

2 kommenttia:

  1. Nams - ja miksi en koskaan salaatteja tehdessä muista pähkinöitä ja siemeniä? Niitä kun on aina kaapissa jogurttia varten.

    VastaaPoista
  2. Ja ne sopivat salaattiin hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.