perjantai 9. tammikuuta 2015

Avokado-tomaattisalaatti

 Kevyt illallinen oli salaattia. Kuten tapaani kuuluu, salaattini syntyvät
extempore-inspiraatiolla. Kaapeissa oli sopivasti raaka-aineita, joten hyvää tuli.

 Huuhtelin ja kuivasin salaattilingolla rucolaa ja hieman pehmeää friseesalaattia.
Pilkoin öljykastikkeeseen säilötyt aurinkokuivatut tomaatit. Sopivat todella hyvin salaattiin.
Ripautin öljykastiketta myös salaatin sekaan. 
Mukaan otin vielä kirsikkatomaatteja lohkottuina. Pala kurkkua kuutioina.
Puristin päälle puolikkaan sitruunanmehun. Ripaukset sokeria ja ruususuolaa.
Sekoitin kevyesti. Kuutioin ison avokadopuolikkaan salaatin pinnalle.
Lisäksi lohkoin yhden klementiinin ja avokadopuolikkaan erillisiin annoskulhoihin.
 
Hyvää ja raikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.