maanantai 3. maaliskuuta 2014

Makkara-kasvispasta persilja-valkosipuliöljyllä

Tänään söimme hyvää maanantain ruokaa.
Valmistin pastan, johon käytin  loput kukkakaalista eli puolikkaan,
porkkanaa, sipulia ja suomalaisten miesten kasvista eli
makkaraa.  Pastan viimeisteli valkosipuli-persiljapesto.

Makkara-kasvispasta
persilja-valkosipuliöljy
Keitä 250 g  täysjyväpennepastaa  suolalla maustetussa vedessä al denteksi.
2 salottisipulia pilkottuna
1 kevätsipuli varsineen pilkottuna
1 porkkana ohuina lantteina
1/2 kukkakaali pilkottuna
200 g  grillimakkaraa kuutioina
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
1/2 prk/250g luomutomaattimurskaa
Kuullota sipuleita öljyssä pari minuuttia. Lisää porkkanalantit ja kukkakaali.
Kuullota 5 minuuttia.
Lisää pieneksi kuutioitu ja ruskistettu makkara kasvisten joukkoon.
Mausta  ja lisää tomaattimurska. Anna poreilla muutama minuutti.

Lisää valutettuun pastaan persilja-valkosipuliöljy.
Kourallinen persiljaa silputtuna, 2 isoa valkosipulinkynttä,
4 rkl oliiviöljyä ja  tehosekoittajaan. Hurauta tasaiseksi.
Yhdistä pasta ja  makkara-kasvisseos. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.