tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuhafilee kanttarellien ja juuresten kera

Kuha on mieto kala. Mausteet eivät saa hukuttaa kuhan mietoa makua.
 Käytin mausteena vain ruususuolaa ja hippusen rose-viherpippurirouhetta.
Ostin virolaisia kanttarelleja, joiden mieto maku sopii kuhalle hyvin.
Juureksina oli porkkanaa ja perunaa.

Kuhafilee kanttarellien ja juuresten kera
Kanttarellit, puhdista ja pilko sienet. Paista ne kevyesti voissa pannulla. Mausta ruususuolalla.
Kuhafileet, mausta fileet ruususuolalla ja rose-viherpippurirouheella. Kierittele mantelijauhoissa.
Paista voissa kullanruskeiksi.
Porkkanat ja perunat, kuori ja suikaloi porkkanat ja kuutioi perunat.
Kypsennä vähässä suolalla maustetussa vedessä. Mausta porkkanat hunajalla.
Piparjuurivoi, sekoita pehmeään voihin piparjuuritahmaa. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Sopii sekä kuhalle että perunoille.
Lisää annoksille tuoretta basilikaa.

3 kommenttia:

  1. Herkullista ruokaa taas:)

    VastaaPoista
  2. Kalasta on tullut meille herkkuruokaa.

    VastaaPoista
  3. Ihanan värikäs annos. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.