perjantai 9. joulukuuta 2011

Broilerileikkeet rapean pekonin kera

Broilerin ohutleikkeet kypsyivät muutamassa minuutissa. Mausteet täydensivät leikkeiden maun, mutta ennen kaikkea rapeaksi paistettu pekoni toi oman mehevän lisänsä ateriaan. Keksin raastaa tuoretta omenaa mukaan ja sehän taas sopii sekä pekonille että broilerille.

Broilerileikkeet rapean pekonin kera

broilerin ohutleikkeitä
ruususuolaa, paprikaa, currya, caram masalaa
voita ja rypsiöljyä
possun kylkiviipaleita kuutioituna
Mausta leikkeet molemmin puolin, anna hetki vetäytyä. Paista voi/rypsiöljyssä kullanruskean kypsiksi. Siirrä leikkeet odottamaan  lämpimään uuniin.
Ruskista possunkylkikuutiot omassa rasvassaan rapean ruskeiksi. Ripauta mukaan hieman suolaa.
Kypsennä lisukkeeksi esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita.
Raasta annoslautasille mukaan omenaa  

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi.